11.11 İndirimleri Başladı! %25 İndirim1000₺ ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO11.11 İndirimleri Başladı! %25 İndirim1000₺ ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO11.11 İndirimleri Başladı! %25 İndirim1000₺ ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO11.11 İndirimleri Başladı! %25 İndirim1000₺ ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO1000₺ ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
1000₺ ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO1000₺ ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO1000₺ ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO1000₺ ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO1000₺ ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO

Zalvrin Charm: Kadim Tanrıça Yeniden Doğdu

1,200.00

Zalvrin tılsımı, ham kadın gücünün ve hayatın en tartışmalı ve yanlış anlaşılan unsurlarının bile içinde yatan güzelliğin sembolü olan en kadim tanrıçaya bir övgüdür. Hurda bakırdan üretilen, zengin cam emaye ile tamamlanan ve altınla kaplanan bu tılsım, kadınsı gücün büyüsünü yakalıyor; kalıcı, gizemli ve dönüştürücü.

Temsil ettiği tanrıça gibi Zalvrin de aydınlık ve karanlığın, narin ve yılmaz olanın dengesinde bulunan şiddetli zarafeti yansıtıyor. Bize gerçek gücün, çelişkili görünenler de dahil olmak üzere tüm parçalarımızı kucaklama yeteneğinden kaynaklandığını hatırlatır. Güzellik kaostan ortaya çıkar, güç kırılganlıktan doğar ve bu karmaşıklıklarda büyünün özü yatar.

Zalvrin sadece bir aksesuar değil, yaşam boyunca taşınacak ve gelecek nesillere aktarılacak bir tılsımdır ve kullanıcısını tanrıçanın kadim bilgeliği ile güçlendirir – cesur, zamansız ve inkar edilemez derecede güçlü.

hâl:hab tarafından geri kazanılmış bakırdan incelikle tasarlanmış tılsım. Kolye ucu, küpe veya charm olarak çok yönlü kullanılabilir.

4cm*1.5cm

2 iş günü içerisinde kargoya iletilmektedir.

Özenle Kullanın

Selamlar! Küçük bir uyarı, ürünlerimiz büyük bir özenle el yapımı olarak hazırlanmıştır. Narin hazineler gibi, nazik muamele ve nezaketle kullanılması gerekir. Bu nedenle, hâl:hab eserinizi aldığınızda, lütfen onu ekstra dozda şefkatle kullanmayı unutmayın! Sevgi dolu dokunuşunuz bu küçük “harikaların” ışıl ışıl ve güzel kalmasını sağlayacaktır.

İLGİNİ Çekebilir